Благодійна вистава відбулася!

Кві 29, 2016

28 квітня у Херсонському академічному музично-драматичному театрі ім.М.Куліша вистава “Херсонські манси” мала благодійних характер. Вона була початком нового проекту Фонду громади Херсона “Захист” – “Театр, доступний всім”.

Цей проект став логічним продовженням нашого проекту, який ми реалізували у минулому році “Люблю театр, але він мені недоступний”, встановиши підйомник для людей з інвалідністю на візках у холі театру Тепер сходинки висотою у майже метр ці люди долають легко самостійно. http://zahyst.ks.ua/…/lyublyu-teatr-i-teper-vin-meni-dost…/…

Проблемою залишився вуличний пандус на сходинках, який не те, що не відповідає стандартам, але взагалі за своєю конструкцією не дає можливості людям з інвалідністю на візках та іншим маломобільним херсонцям самостійно дістатися до глядацької зали. Фонд за підтримки театру й провів благодійну виставу для збору коштів задля виконання робіт з реконструкції вуличного пандусу. Перший крок зроблений. Він був не дуже вдалим з огляду на те, що вистава відбувалася у чистий четвер, у страстний тиждень… Й все ж таки на рахунок Фонду вже надійши перші 16266 гривень благодійних внесків на цей проект. Сума – не остаточна, очікуємо ще надходження за безготівковим рахунком. А попереду – ще декілька благодійних вистав, які допоможуть реалізувати благодійний задум. Нагадаємо, що проект реконструкції пандусу виконує відомий херсонський архітектор Михайло Вустянський на доброчинних засадах як свій благодійний внесок у цю добру справу.

13082164_1084852331575488_999320331_n

Ви, шановні херсонці – театрали, можете долучитися до цієї благородної справи теж. У холі театру – благодійна скринька Фонду.

Наші останні новини