Дні Європи в Херсоні

Тра 20, 2016

Насичені дні були в Херсоні та в роботі ФГМХ Захист цього тижня!

Дні Європи в Україні відмічали масою різноманітних заходів, починаючи від круглих столів закінчуючи виставкою проектів ЄС.

Фонд захист не залишився осторонь святкувань і долучився до днів Європи в Україні.

18 травня – Представництво Європейського Союзу в Україні провело хакатон «Моє європейське місто» – конкурс ідей, покликаний об’єднати херсонців заради інновацій та змін в житті міста.  Мешканці міста озвучували ідеї, завдяки яким Херсон може стати більш відкритим до змін, конкурентоздатним й націленим на європейські стандарти життя.

19 травня – Було проведено ярмарок проектів в якому було представлено історії успіху: проекти які реалізовуються не тільки в Херсоні, але і регіоні. Захід був настільки резонансним, що відвічувачів було навіт більше ніж очікувалось.  Контянтин Філенко, менеджер Фонду Захист, представляв на ярмарку діяльність Фонду в рамках Проекту ЄС “Українська регіональна платформа громадських ініціатив”.

Така кількість відвідувачів є досить показною. Все більше херсонців починає цікавити можливість реалізації своїх ініціатив, все більше – євроінтеграція укорінюється в нашому житті.

042 056 028

Наші останні новини