Тренінг «Логіко-структурний підхід до розробки проектів»

Вер 27, 2016

Шановні представники організацій громадянського

суспільства Херсонщини!

Бажаєте взяти участь у конкурсі малих грантів, який оголосив Фонд громади Херсона «Захист» (http://zahyst.ks.ua/2016/09/drugij-konkurs/#more-5465)? Досягти успіху у втіленні соціальних ініціатив? Відкрити нові можливості для реалізації давніх задумів? Зміцнити потенціал власної організації?

Тоді Фонд громади міста Херсон «Захист» запрошує вас взяти участь у дводенному унікальному тренінгу «Логіко-структурний підхід до розробки проектів», що відбудеться у м. Херсоні 6-7 жовтня 2016 року. Його проведе тренер міжнародного рівня, менеджер з організаційного розвитку Ініціативного центру сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» Андрій Донець (м. Київ).

Учасники тренінгу матимуть унікальну можливість оволодіти дієвими навичками застосування логіко-структурного підходу до розробки та управління проектом, отримати необхідні знання про основні поняття і вимоги до логіки та змісту проекту, його планування й виконання.

Практичну роботу під час навчального заходу буде сфокусовано на розробці реальних проектів, спрямованих на втілення оригінальних ідей та вирішення нагальних для громади питань.

До участі у тренінгу запрошуються активісти громадських і благодійних організацій, ініціативних груп Херсонської області. Перевага надаватиметься тим активістам, хто не має достатнього досвіду в розробці та реалізації соціальних проектів.

Участь у тренінгу – безкоштовна. Фонд «Захист» покриває учасникам з області дорожні витрати та не покриває витрати на проживання. Обов’язковою ВИМОГОЮ для учасників є НАВЧАННЯ ПРОТЯГОМ ОБОХ ДНІВ  тренінгу.

Для участі необхідно заповнити анкету учасника за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYtSFZhBkDj22jALlSqiRzg6IUhLU6F-XHq9ZONchBYETVw/viewform

Додаткову інформацію та відповіді на питання можна отримати у менеджера Фонду Нудьги Дарї за телефоном +38 095 40 48 289  або по email: nudgadaria@gmail.com

Тренінг відбувається у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейського Союзу. У Херсонській області проект адмініструє Фонд громади міста Херсон «Захист».

Наші останні новини