Фонд «Захист» провів тренінг «Пороведення кампаній з представництва та захисту інтересів»

Лют 15, 2008

13-14 лютого 2008 р. в межах проекту “Сила громадської взаємодії: зміцнення спроможності місцевих ОГС в сфері представлення інтересів та захисту прав людей з функціональними обмеженнями” та програми «Розвиток громадянського суспільства в Україні», яка здійснюється Координатором проектів ОБСЄ в Україні та ТЦК за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії благодійний фонд «Захист» провів тренінг «Пороведення кампаній з представництва та захисту інтересів» для активістів громадських організацій інвалідів та громадських організацій, що діють в інтересах людей з функціональними обмеженнями.

У тренінгу взяло участь 22 учасника – представники ОГС Каховського, Нізньосірогізького, Голопристанського, Садовського районів та міст Херсона та Нова Каховка. Учасники ознайомилися з методами та організаційними заходами розробки та здійснення адвокаційних кампаній, працювали над питаннями партнерства ОГС для досягнення мети адвокаційної кампанії та інші питання, які дозволять їм працювати більш результативно.

Під час тренінгу учасникам була надана консультація з питань соціального захисту людей з функціональними обмеженнями. Надана нова інформація щодо змін у законодавстві. Консультацію провели спеціалісти Дніпровського районного управління праці і соціального захисту населення м.Херсона О.В.Трофімішина, Т.І.Мовчан та Л.М.Немеш.

Наші останні новини