Інформаційна зустріч з потенційними грантерами

Лип 3, 2015

2 липня Фонд громади Херсона “Захист” провів інформаційну зустріч з майже 30-ма активістами (лідерами громадських організацій та ініціативних груп), які мають намір взяти участь у конкурсі малих грантів за соціальною інвестицією ЄС «Підтримка місцевих ОГС та громадських ініціативних груп для здійснення демократичних змін в Україні», який оголошено Фондом 16 червня (детальніше – за посиланням – http://zahyst.ks.ua/…/konkurs-malix-grantiv-pidtrimka-mis…/…). Прийом заявок на участь у конкурсі буде завершено 15 листопада.

Тож команда фахівців Фонду допомагала новоствореним неурядовим організаціям та ініціативним групам, у тому числі – з райцентрів області та сільської місцевості, розібратися у аплікаційній карті, отримати нові знання з написання проектів на користь своїм громадам. Сподіваємося, що зустріч пройшла недаремно! Бажаємо свіжих ідей, вдалих проектів і в решті решт – перемоги у конкурсі!

Тим, хто не потрапив на семінар, прийдеться розбиратися самостійно. Й увага !!! – неучасть у семінарі не означає неможливість подати свої проекти на розгляд експертної комісії. Вона складається з 5-ти експертів, які не обізнані з тим, хто ще є експертом, й будуть оцінювати проекти за оціночними листами самостійно. На підставі їх оцінок й буде визначено 7 переможців, які й отримають підтримку для втілення своїх ідей. Результати конкурсу Фонд оголосить 20 серпня! Чекаємо на переможців!

Наші останні новини