Ми відкрили Спецфонд «СтопВірус»

Бер 26, 2020

Загроза поширення  вірусу COVID-19 вимагає від нас  згуртуватися у ці тривожні дні та об’єднати всі свої зусилля – і свідомі громадяни, і професійні лікарі, і відповідальний бізнес, й благодійні фонди.

Саме так у створенні Спецфонду протидії коронавірусу об’єднали свої зусилля наш Фонд, Спілка жінок Херсонщини і приватний Медичний Центр Taurt-Medical!

Ми співпрацюємо та координуємо свої дії з антикризовим штабом Херсонської області.

  • Ні для кого – не секрет, що є гостра потреба  тестів на      COVID-19, апаратів штучної вентиляції легень, засобів для забезпечення медичного персоналу: халати, маски, респіратори, бахіли, шапочки, тощо. Насамперед потрібна допомога Херсонській інфекційній лікарні!

    Фонд громади Херсона «Захист» має сімнадцятирічний досвід прозорої благодійної діяльності, тож механізм роботи Спецфонду «СтопВірус» буде таким:

    Приймаємо вашу приватну благодійну допомогу через кнопку «Зроби пожертву» на сайті нашого фонду (шукай на головній сторінці картинку – руки з серцем).                               
    • Позначте свої ПІБ та призначення платежу на спецфонд СтопВірус.

      або приймаємо неповоротню благодійну допомогу ВІД ЮРИДИЧНИХ ОСІБ перерхуванням за реквізитами:
      Отримувач – БО «ФГМХ «Захист»
      р/р UA603524790000026009052202214
      МФО 352479
      АТ КБ «Приватбанк»
      Призначення платежу – на проект «СтопВірус»

    • щопонеділка звітуємо перед вами на своїй сторінці у Фейсбук: скільки, від кого (за бажанням благодійника) надійшло пожертв, призначення витрат, залишок невитрачених коштів;

  • Фонд у партнерстві та за експертного консультування спеціалістів медичного центру Taurt-Medical шукає постачальника за показниками «ціна-якість», закуповує необхідне за заявкою інфекційної лікарні;                                   
  • Фонд оприбутковує придбані матеріальні цінності й офіційно передає їх з балансу Фонду на баланс обласної інфекційної лікарні.                                                                                                  
  • Ніяких готівкових коштів ми не прийматимемо й не передаватимемо лікарні – все відбуватиметься виключно безготівковими розрахунками!

Й важливо – ми не зраджуємо своєму принципу незалежності та політичної незаанґажованості.

Ніякої політики!

Лище разом здолаємо труднощі!

Наші останні новини