„Громада. Бізнес. Громадські організації: через довіру до розвитку”

Тра 18, 2007

17 травня 2007 р. Херсонський обласний благодійний «Захист» провів форум „Громада. Бізнес. Громадські організації: через довіру до розвитку”, який було присвячено питанням розвитку філантропії та благодійної діяльності в громаді. В роботі форуму взяли участь представники влади, громадських організацій, бізнесу та засобів масової інформації.

„Громада. Бізнес. Громадські організації: через довіру до розвитку”

Мета форуму – підвищення взаємодовіри бізнесу та громадських організацій, залучення спеціалістів та практиків до обміну досвідом та обговорення шляхів розвитку благодійності в громаді.

Громадські організації обмінялися досвідом проведення успішних благодійних акцій, а благодійний фонд «Захист» та молодіжна організація «Нова генерація», які протягом року здійснювали проект «Розвиток філантропії в громаді» за підтримки Комісії Євросоюзу, презентували результати впровадження цього проекту.

Учасники форуму провели круглий стіл з членами міського клубу філантропів – Полівко О.Л., генеральним директором фірми «Сіті-продукт», депутатом міської ради; Бурдою Т.О, керуючим Херсонською філією «Західінкомбанку» та Бергардом І.В., генеральним директором ВАТ «Херсонрембудтрест».

На форумі відбулося нагородження переможців конкурсу друкованих засобів масової інформації на краще висвітлення теми філантропії, який тривав рік.

„Громада. Бізнес. Громадські організації: через довіру до розвитку”

1 місце присуджене газеті «Булава» – 35 публікацій  (9211 кв.см.)

2 місце – газеті  «Новий день» – 31 публікація (4925 кв.см.)

3 місце – газеті « Гривна» – 19 публікацій (3293 кв.см.)

Присуджено заохочувальні призи двом херсонським газетам – «Горожанин и горожанка» (19 публікацій на друкованій площі 2892 кв.см.) та газета «Херсонський вісник» (13 публікацій на друкованій площі 1867 кв.см.)

Всі п’ять газет отримали відповідні дипломи на  коштовну оргтехніку.

Наші останні новини