Про реалізацію обласного благодійного різдвяного конкурсу художньої творчості дітей та молоді «Лине добро від серця мого»

Тра 19, 2007

Назва програми:обласний благодійний різдвяний конкурс художньої творчості дітей та студентської молоді «Лине добро від серця мого»

Виконавець програми: Херсонський обласний благодійний фонд «Захист»

Терміни реалізації програми: 14грудня 2006 р. – 17 січня 2007  р.

Місце реалізації програми: м. Херсон

Цільова група: діти та студентська молодь Херсонської області

Зміст реалізації програми:

Херсонський обласний благодійний фонд «Захист», здійснюючи проект «Розвиток філантропії в громаді» за підтримки Комісії Євросоюзу, більш як півроку працює з різними колами херсонської громади: владою, бізнесом, громадськими організаціями та пересічними херсонцями.


Про реалізацію обласного благодійного різдвяного конкурсу художньої творчості дітей та молоді «Лине добро від серця мого»

Напередодні різдвяних свят було прийнято рішення залучити маленьких мешканців області та студентську молодь до роздумів про добро, надихнувши їх на благочинні справи. Під час канікул їм було запропоновано взяти участь у обласному благодійному конкурсі художньої творчості «Лине добро від серця мого». Організатори переслідували  мету не тільки залучити дітей до проблем благодійності, але й надати дитячим канікулам змістовності.

У конкурсі взяло участь (замість запланованої кількості – 100 учасників) 278 дітей та студентів з Херсону, Нової Каховки, Каховки та 9 районів області (Білозерського, Скадовського, Новотроїцького, Нововоронцовського, В.Лепетиського, В.Олександрівського, Голопристанського, Високопільського, Цюрупинського ).  Наймолодшій учасниці – 5 років, найстаршому – 29 років.

На розгляд журі діти представили 315 робіт з декоративно-прикладного мистецтва, живопису та графіки.

У різних номінаціях та вікових категоріях було визначено 48 призових місць (по 16 перших, других та третіх премій) та 34 роботи, відмічені заохочувальними призами.

За умовами конкурсу представлені роботи не повертаються: кращі з них будуть виставлені на благодійний аукціон, який незабаром проведе фонд «Захист». Гроші від аукціону підуть на підтримку програми облаштування вуличних дитячих павільйонів-манежів в обласному будинку дитини, що на вул. І.Куліка.

Інші роботи будуть передані фондом у дитячі соціальні заклади – дитячі будинки, інтернати, реабілітаційні центри, будинки сімейного типу, тощо, де яскраві дитячі роботи мають прикрасити приміщення.

Про реалізацію обласного благодійного різдвяного конкурсу художньої творчості дітей та молоді «Лине добро від серця мого»

Організації-партнери, які були залучені до виконання програми:управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, Херсонська обласна організація Всеукраїнського жіночого об’єднання «Дія», Херсонський навчально-мистецький комплекс «Художня школа».

Голова правління Л. Польська

Наші останні новини