“Давайте робити добро разом”

Тра 24, 2007

У грудні 2006 р., перед новим гіпермаркетом “Оскар”, що у Таврійському мікрорайоні, та перед супермаркетом „Антал”, що на ХБК, відбулися вуличні акції “Давайте робити добро разом”, яку провів благодійний фонд “Захист” разом зі волонтерами-студентами Херсонського Національного технічного та Херсонського Державного універсітетів.

Молодь зверталася до херсонців з проханням надати благодійну пожертву на облаштування літніх павільйонів у Будинку дитини (вул. І.Куліка, 149-а). В цьому соціальному закладі  виховуються діти до трьох років, у тому числі є група дітей, хворих на церебральний параліч.

Проблема, яку Фонд намагається вирішити, – це відсутність на великій теріторії Будинку дитини літніх павільйонів (у вигляді великих манежів), і тому діти є обмеженими у можливостях перебування на повітрі, тобто можливостях нормального розвитку. Програма, яку започаткував фонд, – довготривала й багатопланова, а початок їй положено саме на вуличній акції.

Перший досвід збору пожертв на вулиці показав, що херсонцям притаманне милосердя – студентами зібрано 1395 гривні.

Один із принципів роботи Фонду – прозорість, тому опломбовані перед акцією скриньки вскривалися одразу після акції у присутньості всіх волонтерів. Щоразу складено акти вскриття скриньок, у Фонді створено накопичувальний рахунок, гроші положено на рахунок фонду у “Західінкомбанк”. Акція триватиме.

[nggallery id=4]

Наші останні новини