«Діти-дітям»

Чер 1, 2007

1 червня благодійний фонд «Захист» за ініціативи старшокласників Херсонської школи №1-членів клубу «Дай руку підліток», що працює у обласній бібліотеці для юнацтва та молоді ім. Б.Лавреньова, провів вуличну благодійну акцію «Діти-дітям» по збору пожертв на будівництво другого павільону – манежу у обласному будинку дитини.

«Діти-дітям»

Саме учні школи №1 працювали на упорядкуванні території біля побудованого першого павільону для дітей-сиріт, які виховуються в обласному будинку дитини. Тоді й виникла ідея у школярів вийти на вулиці Херсону та звернутися до городян з проханням зробити благодійні внески на продовження будівництва майданчиків для найменших соціально незахищених херсонців.

У вуличній акції взяло участь 16 школярів 9-11 класів –Биченко Катерина, Червантюк Тетяна, Осадченко Віталій, Крохін Олександр, Сидоров Євген, Валевська Ірина, Рапчук Наталія, Остапова Катерина, Залізницька Олена, Москаленко Костянтин, Ковальський Максим, Альохіна Олена, Коршун Аліна, Кравченко Тамара,Лозович Марина,Рибалко Тетяна під керівництвом педагога Лілії Леонідівни Биченко. За півтори години волонтери зібрали пожертв від херсонців на суму 1046 грн. 86 коп. За підрахунками благодійність виявили більш як 450 городян та гостей міста.Найбільша вкинута до скриньки купюра – 100 гривень!

Вскриття скриньок було здійснено за участю всіх дітей-волонтерів у приміщенні редакції газети «Гривна». Кошти здані у «Західінкомбанк» на рахунок фонду як цільові – на будівництво павільйнів-манежів в обласному будинку дитини. Акція триває. Наразі для будівництва другого павільйону вже зібрано більш як половину від необхідної суми.

«Діти-дітям»

Наші останні новини