«Успішні історії» конкурсантів Всеукраїнського фестивалю творчості дітей села «Золоте зернятко»

Чер 18, 2007

Концерт на відкритті п’ятого, ювілейного фестивалю «Золоте зернятко» у 2006 році складався з номерів  переможців, які вибороли Гран-прі у попередніх чотирьох фестивалях. За час після перемоги на фестивалі діти досягли значних успіхів завдяки тому, що їх підтримували діячи мистецтв – члени журі фестивалю (писали для них фонограми,давали особисті консультації в Києві, залучали до участі у великих концертах, наприклад, у центральному концертному залі «Україна» в Києві, створили аудіо диск та розміщали пісні для трансляції на українському радіо в програмі «Культура», влаштовували на навчання…).

Деякі «успішні історії»:

Кисляк Ганна – гран-прі 2001 р. у номінації «Музичне мистецтво» (с.Сахарна Голівка, Крим).
Після отримання Гран-прі без вступних іспитів стала студенткою музично-естетичного факультету Кримського державного гуманітарного університету.

Олена Полякова – гран-прі 2001 р. у номінації «Музичне мистецтво» (с.Сахарна Голівка, Крим).
Перемога на фестивалі стала першою сходинкою до перемог на фестивалях «Кришталевий жайвір» (Тернопіль), «Крок до зірок» (Київ), «Топ-топ» (Бердянськ).

Скляров Павло – гран-прі 2004 року у номінації «музичне мистецтво» (с.Макарівка Київської області).
З тих пір він завоював Гран-прі фестивалів „Пісенні медобори”, „Ялтинське літо” та інших. А ще – першого вересня 2006 року,він вперше переступив поріг Київського державного коледжу естрадно-циркового мистецтва.

Евген Василенко – гран-прі «Золотого зернятка» 2003 року в номінації «Музичне мистецтво» (с.Білолуцьк Луганської області).
Євген отримав перемоги у таких серйозних фестивалях, як «Боромля», де у 2004 році виборов теж гран-прі, потім привіз «золото» з фестивалю „Сузір’я Будапешта” в Угорщині, а у 2005 році – мав концертний тур по Франції!!!

Ірина Борис – гран-прі 2003 року у номінації «народний спів» (с.Веселе Волинської області)
У 2007 році стала учасницею-конкурсанткою однієї з передач «Шанс».

Наші останні новини