Початок будівництва другого павільйону-манежу для дітей-сиріт

Гру 6, 2007

Відбулося засідання Клубу філантропів, на якому прийнято рішення про початок будівництва другого павільйону-манежу для дітей-сиріт – вихованців Херсонського обласного будинку дитини.

Висловлюємо вдячність всім небайдужим, щирим серцем людям, які допомогли зібрати більшу частину коштів для придбання будівельних матеріалів. Фонд висловлює особливу подяку пані Скорняковій з Дніпропетровську, яка дізнавшись із сайту про цей наш дуже важливий соціальний проект, з липня 2007 р. майже щомісяця перераховує цільові пожертви на облаштування літніх будівель для найменших членів херсонської громади, які виховуються без батьківської ласки.

Спасибі, Вам, шановна Катерино Василівно!

До будівництва другого павільйону-манежу приєднався херсонський осередок Українського реєстрового козацтва. Козаки взялися на благодійних засадах виконати всі будівельні роботи та передати у вигляді благодійної допомоги будівельні матеріали, на які не вистачає коштів.

До відома: вартість будівництва – 19 тисяч гривень. 12 тисяч гривень накопичено на рахунку фонду як цільові для реалізації цього проекту. 7 тисяч гривень мають намір взяти на себе херсонські козаки.

Приєднуйтесь до нас, добрі люди!

Наші останні новини