«Сила громадської взаємодії»

Січ 23, 2008

21-22 січня у Херсоні відбувся перший з циклу тренінгів за проектом «Сила громадської взаємодії» за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міністерства закордонних справ Данії та  благодійного фонду «Творчий центр «Каунтерпарт».

«Сила громадської взаємодії»

22 представника громадських організацій Херсонської області, що діють в інтересах людей з функціональними обмеженнями, отримували знання та навички з питань менеджменту неурядових організацій. Тренери Огаркова Оксана та Ольга Жукова (Херсонська міська молодіжна організація «Нова генерація»), які мають успішний досвід проведення тренінгових програм, але з такою спеціальною групою працювали вперше, по завершенні тренінгу висловили задоволення активною роботою учасників навчальної програми та їх бажанням розвивати спроможність своїх організацій.

Майже всі учасники тренінгу підтвердили, що до цього часу бачили основним завданням пошук благодійних пожертв для проведення своїх акцій та заходів, що мають сподівання оволодіти навичками управління  громадською організацією.

Лідери організацій, що діють в інтересах людей з функціональними обмеженнями, які стали учасниками тренінгової програми, готуються до участі у наступному тренінгу, який буде присвячений  плануванню кампаній з представництва та захисту інтересів та відбудеться 13-14 лютого 2008 р.

Наші останні новини