Кошти продовжують надходити

Січ 5, 2009

Э.В.Скорнякова – невідома благодійниця-мешканка м.Дніпропетровськ протягом всього проекту будівництва павільйонів-манежів у обласному будинку дитини (2007-2008 рр.) надсилала на рахунок БФ «Захист» благодійні пожертви на підтримку програми.

Два павільйони завдяки таким небайдужим людям побудовано та здано до експлуатації. Дітки-сироти, які виховуються у цьому соціальному закладі,  тепер мають можливості більше бути на повітрі.

Проект успішно завершено, а кошти від пані Скорнякової продовжують надходити. Наразі на розрахунковий рахунок фонду надійшло 250 гривень. Ми з’ясували у головного лікаря обласного будинку дитини Світлани Іванової, яка зараз необхідна допомога. Тож за рахунок цільової пожертви п.Скорнякової придбано 18 кг. гречки та 11 кг. рису та документально передано будинку дитини.

Дякуємо Є.В.Скорняковій за добре серце, за готовність й у ці нелегкі часи поділитися з нужденними. Шкода, що пані Скорнякова не повідомляє нам своєї адреси або номера телефону, тому ми не можемо сказати їй слова вдячності особисто.

Наші останні новини