Тренінг для представників НУО Херсонської та Миколаївської областей та Криму з питань вирішення конфліктів та ведення переговорів.

Сер 26, 2010

УВАГА!

Тренінг для представників НУО Херсонської та Миколаївської областей та Криму з питань вирішення конфліктів та ведення переговорів.

Громадські організації Товариство «Східноєвропейський демократичний центр» (Варшава, Польща) та Молодіжна організація «Нова генерація» (м. Херсон), запрошують на тренінги присвячені тематиці вирішення конфліктів та ведення переговорів, організовані в рамках програми Зміцнення третього сектора у південній Україні, яка реалізується за підтримки National Endowment for Democracy (NED).

Головним завданням програми є розвиток та підтримка громадянського суспільства та місцевих громадських ініціатив на півдні України, шляхом поширення практичного досвіду польського та українського третього сектора. Програма включатиме ряд тренінгів, навчальні візити в Україні та в Польщі, а також мінігрантовий конкурс.

Першим компонентом програми є дводенні семінари, присвячені тематиці вирішення конфліктів та ведення переговорів.

До участі в тренінгу запрошуються представники місцевих громадських організацій з районних центрів і сільських населених пунктів, які працюють для задоволення потреб місцевих громад та вирішення місцевих проблем.

Тренінг буде проведено досвідченими тренерами Товариства Лева (м. Львів).

Для представників НУО Херсонської та Миколаївської областей тренінг відбудеться у м. Миколаєві 17-18 вересня 2010 р.

Для представників НУО Криму тренінг відбудеться у м. Судак 19-20 вересня 2010 р.

Участь у тренінгах безкоштовна, під час тренінгів організатори забезпечують проживання та харчування учасників, а також відшкодовують кошти за проїзд (при наявності відповідних проїзних документів).

Для того, щоб взяти участь у тренінгу необхідно заповнити анкету-заявку (Форму заявки можна знайти у вкладеному файлі).

Останній строк подання заявок –  до 18.00 10 вересня 2010 р.

Заявки просимо подавати на адресу stytsenko@gmail.com, або Молодіжна організація «Нова генерація», Миколаївське шосе 19-а, к. 411, Херсон, 73000

За додатковою інформацією ви можете звертатися до українського координатора проекту Андрія Стиценко (ГО «Нова генерація», м. Херсон, тел. 0954779779, stytsenko@gmail.com), або Наталі Кертичак, координатора проекту у Польщі (Східноєвропейський демократичний центр, тел. +48223927685, +48698076426, nkertyczak@eedc.org.pl).

[stextbox id=”download” big=”true”]Тренінг для представників НУО Херсонської та Миколаївської областей та Криму з питань вирішення конфліктів та ведення переговорів.[/stextbox]

Наші останні новини