ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ НА КРАЩУ РОЗРОБКУ «ДИТИНА МАЄ ПРАВО ЗНАТИ СВОЇ ПРАВА

Лис 24, 2011

Підведено підсумки обласного конкурсу на кращу розробку навчального заходу з теми «Дитина має право знати свої права».

У травні цього року відбувся старт обласного конкурсу «Дитина має право знати свої права» серед педагогів Херсонщини на кращу методичну розробку заходу для вихованців дитячих садочків.

Його організаторами стали обласна освітянська газета «Методична скринька», управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації, факультет дошкільної і початкової освіти Херсонського державного університету та Херсонський обласний благодійний фонд «Захист»

На конкурс надійшло 32 роботи і наразі професійне журі визначило його переможців, за висновками якого перше місце не присуджене. Друге місце посів сценарій гри для дітей старшого дошкільного віку «В гостях у мудрої казки», автором якого є Н.К. Ковальська, вихователь ДНЗ №20 Херсонської міської ради, два третіх місця присуджене сценарію розваги з елементами мовленевого спілкування з правового виховання «Диво-квітка» – автору О.М. Черних, вихователь ДНЗ №1 смт. Нижні Сірогози Нижньосірогозького району та сценарію розваги «Захистить мене від лиха» – автору Р.М. Дудко, вихователю ДНЗ №76 «Вишенка» Херсонської міської ради. Всі переможці нагороджені грошовими преміями благодійного фонду «Захист».

Спеціальним дипломом відзначено сценарій театралізованої вистави «Ми також маємо права» Ю. Соценка, майстра виробничого навчання за професією «нянька, гувернер» Херсонського вищого професійного училища сервісу і дизайну.

Незабаром всі сценарії переможці будуть розміщені у розділі «бібліотека-методичні матеріали» сайту «Захист прав дітей» – www.ditu.ks.ua Херсонського обласного благодійного фонду «Захист».

Наші останні новини