Фонд громади

Гру 21, 2011

Круглий стіл

Напередодні Дня благодійника Цюрупинська міська благодійна організація «Фонд громади ім.. Софії Фальц-Фейн» провела круглий стіл у малому залі Цюрупинського центру культури та дозвілля на тему: «Міжнародний та український досвід діяльності фондів громад».

В роботі круглого столу взяли участь керівники громадських організацій, члени правління Фонду, представники міської та районної рад, спеціалісти райдержадміністрації, працівники освіти, культури, волонтери-учні старших класів загальноосвітніх шкіл та гімназії.

Про цікавий досвід роботи фондів громад Польщі та Словаччини розповіла голова правління Фонду А.Радіонова, де їй нещодавно довелося побувати у складі делегації

«Щколи фондів громад» ІСАР «Єднання»» за підтримки фонду Ч.С.Мотта.

Кілька ідей вже взято на озброєння Цюрупинським фондом. Працює програма «Доктор Клоун». У книжковому відділі райспоживспілки, що у торговому центрі, розпочалася акція «Подаруй дитині книгу», де кожен, купуючи своїй дитині книжку, може придбати і опустити у скриньку бодай невеличку книжечку для іншої дитини, яка такої можливості не має.

Великий інтерес викликав виступ голови громадської ради при голові Херсонської облдержадміністрації та голови  обласного благодійного фонду «Захист» Л.Польської, яка на конкретних прикладах восьмирічної діяльності  яскраво розповіла про  акції та добрі справи фонду.

Всі учасники круглого столу взяли активну участь в обговоренні актуальних проблем громади і висловили готовність до співпраці з Цюрупинським Фондом.

А.Радіонова, голова правління Фонду

Наші останні новини