ПРИТУЛОК – ГОСТИННИЙ ДІМ, А НЕ ВБОГИЙ СИРОТИНЕЦЬ

Січ 12, 2012

Діти, які опиняються у притулку, мають відчувати себе вихованцями закладу, який поважає їхню гідність. Який захистить і зробить усе можливе, аби перебування в дитячому будинку не було схоже на строк у в’язниці.

Цього вже давно і щиро прагнуть працівники херсонського притулку. Але через брак грошей, втілити благородні задуми надзвичайно важко.

У Херсонському обласному притулку, яким опікується Благодійний Фонд “Захист”, дітки одягнуті, хоча й чисто, але – хто в що. Одяг не за розміром, латаний-перелатаний. Часто-густо малечі доводиться доношувати речі своїх старших друзів. Зовнішній вигляд малят навіть у свята дуже пригнічує та складає враження купки нещасних та убогих. Немає сумніву, що малеча, якщо їх вдягнути у симпатичну форму, як це робиться у розвинених країнах, почуватиме себе більш комфортно та на рівних між собою.

Чисте і охайне дитя для будь-якої люблячої матусі – це норма. Давайте не позбавляти цих діток нормальних умов існування тільки через те, що лагідні долоні матусі для них – поки що лише мрія.

Херсонський обласний благодійний фонд “Захист” звертається до усіх, хто може посприяти. Допоможіть пошити вихованцям притулку комфортний і сучасний одяг! Одяг, в якому вони тут тимчасово перебуватимуть. Тому що ми віримо: притулок – це ТИМЧАСОВИЙ гостинний дім, а не вбогий сиротинець.

Джерело: http://test23.ubb.org.ua 

Наші останні новини