БЛАГОДІЙНІСТЬ КРІЗЬ ПРИЗМУ ОБ’ЄКТИВУ

Кві 11, 2012

Саме так називається фотовиставка, експозицію якої 11 квітня відкрито в Херсонському обласному краєзнавчому музеї. Вона після демонстрації у Верховній Раді України, Уряді та виставкових залах столиці мандрує регіонами України. Херсон став одним з шісти обласних центрів, обраних для демонстрації кращих 38 фото-робіт переможців конкурсу, який проходив восени 2011р. в Києві за ініціативи Українського форуму благодійників у партнерстві з Програмою «Волонтери ООН». Його учасниками стали: фотокореспонденти українських ЗМІ, працівники благодійних інституцій, приватні благодійники, фотолюбителі. Їхні фотокамери зафіксували миті благодійності в освіті, в культурі, в охороні здоров’я та в соціальному захисті, у спорті, у житті громад та в ініціативах громадян, вони говорять мовою небайдужих сердець та надають сподівання та надії: «Мені обов’язково допоможуть», «Разом долаємо перешкоди», «Повір у себе», « Ми поруч»…

Фотовиставку відкрили представники коаліції благодійних організацій Херсонщини, громадських організації, влади та студентської молоді і нікого з них роботи фото-аматорів, які говорять мовою серця, не лишили байдужими. Культура благодійництва поступово відроджується і дуже важливо не похитнути віру в добро кожного, хто долучається до цієї благородної справи.
До кінця квітня херсонці зможуть відвідати виставку в Обласному краєзнавчому музеї, яку організував в Херсоні обласний благодійний фонд “Захист”, й під час її огляду матимуть можливість зробити власні добровільні пожертви у скриньки, встановлені біля експозиції, на придбання одягу для вихованців обласного дитячого притулку за проектом фонду «Захист» – «Притулок не вбогий сиротинець, а тимчасовимй гостинний дім» (подробиці на сайті «Української біржі благодійності» https://ubb.org.ua/uk/project/55).

 

Тож долучаймося до благодійності та творимо добро разом!

Наталья Бабій, керівник проекту
від фонду “Захист”

Наші останні новини