ТВОРИМО ДОБРО В ГРОМАДІ РАЗОМ!

Тра 29, 2012

Екскурсійну програму благодійного фонду «Захист» для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, до Міжнародного дня захисту дітей успішно завершено.
За дітьми з Новокиївського інтернату ще одна група з 22 дітей обласного притулку для дітей (сел. Степанівка) 29 травня здійснила подорож до Херсона та відвідала виставку «Дива природи», що експонується у Херсонському обласному художньому музеї ім. О.О.Шовкуненка, та сеанс З-D у планетарію.
Дитячі радісні емоції, здивуваннями та відкриття – це найбільша винагорода зусиллям Фонду «Захист» та всіх, хто підтримав програму. Тож загалом 34 дитини соціальних категорій взяли у ній участь. А підтримали екскурсійні дитячі подорожі Херсонський планетарій, який на благодійних засадах надав безкоштовні квитки на суму 425 грн. на сеанс 3-D, Херсонський обласний художній музей ім. О.О.Шовкуненка – квитки на відвідування постійної експозиції на суму 312 грн., адміністрація виставки «Дива природи» – квитки на суму 585 грн. Член ХОБФ «Захист» М.Г. Сіроштан, один із власниківпідприємства «Гауда», надав транспорт для перевезення дітей притулку на суму 700 грн. Волонтерський студентський центр при ХДУ «Власний вибір» подарував малечі одяг, книжки, витратні матеріали для художньої творчості та іграшки, пригостив солодощами.
Загальний бюджет благодійної допомоги в здійсненні програми склав 2022 грн.
Тільки спільними зусиллями ідеї проведення подібних заходів досягають успіху в сьогоденні. Разом – це просто. Тому від щирого серця Благодійний фонд «Захист» дякує всім, хто допоміг!


Творимо добро в громаді разом!
Наталія Бабій, менеджер ХОБФ «Захист»

Наші останні новини