Дитячі радості – заслуга дорослих

Вер 25, 2012

Приємно порадіти за дітей-вихованців Новокиївської школи-інтернату Каланчацького району Херсонської області. Сьогодні на їх подвір’і встановлені різноманітні гойдалки, які з’явилися за ініціативи та завдяки зусиллям Волонтерського руху «Власний вибір» при Херсонському Державному університеті та Фонду громади міста Херсона «Захист».

Нагадаймо, що ще у квітні цього року в приміщенні університету проходив «Волонтерський ярмарок», авторами якого були студенти-волонтери ХДУ. Вони вирішили таким чином зібрати кошти на влаштування ігрового майданчика в Новокиївській школі-інтернаті, бо вже багато років опікають цей заклад і допомогають дуже часто. Зібрали майже дві з половиною тисячи гривень. Сума здавалася не великою, але для доброї справи немає меж. Адміністрація школи-інтернату знайшла майстрів, які погодилися за ці незначні кошти зробити та встановити різноманітні гойдалки. Сьогодні на подвір’ї інтернату стало веселіше, адже початок ігрового майданчика покладено.

Всім, хто бажє його урізноманітнити, пропонуємо перераховувати кошти на рахунок Фонду громади м.Херсона «Захист» із цільовим призначенням – «на ігровий майданчик Новокиївської школи-інтернату».

Реквізити фонду:

ХОБФ «Захист»
п/р 2600801202412
код 26347439
Херсонське відділення
ЦФ ПАТ «Кредобанк»
МФО 32536 

 
Творимо добро в громаді разом!
 
Наталія Бабій – менеджер ХОБФ “Захист”

 

Наші останні новини