Студентський волонтерський ярмарок

Лис 21, 2012


І знов наша молодь дає нам приклад справжнього благородства та результативних дій. Сьогодні в Херсонському державному університеті відбувся другий в цьому році благодійний «Волонтерський ярмарок», спрямований на збір коштів для облаштування ігрового майданчика у Новокиївській школі-інтернаті , що у Каланчацькому районі. Проведення ярмарку знов ініціював студентський волонтерський центр «Власний вибір» при ХДУ та провів її за підтримки Фонду громади м.Херсон «Захист». 

Дуже важливо для студентів –майбутніх педагогів виконати дану дітям обіцянку – зробити подвір’я інтернату місцем активного відпочинку, тому й до підготовки та проведення ярмарку вони поставилися дуже відповідально, наповнивши його творіннями своїх рук, вклавши в них й тепло своїх сердець й віру в добро, а ще –гумор та оптимістичний студентський настрій. Результат перевершив всі очікування : 4354 гривні склала благодійна “виручка” ярмарку, і це майже вдвічі більше, ніж у червні! Тепер до комплексу гойдалок, які встановлено за результатами першого ярмарку, можна буде додати або горку, або цікаву спортивно-розважальну споруду для фізичного розвитку дітей, позбавлених батьківського піклування.
Зараз буває критикують сучасну молодь, звинувачуючи її в байдужості та безвідповідальності. Але ж ось вам – реальний приклад ставлення молоді до проблем суспільства, до проблем захисту прав дітей, до становлення власної активної позиції. Благодійний фонд «Захист» звертається до всіх небайдужих: ПІДТРИМАЙТЕ цільовими ГРОШОВИМИ ПЕРЕКАЗАМИ ініціативу молоді з облаштування майданчика для дітей, які опинилися в складних життєвих умовах.

Реквізити для переказу: отримувач – ХОБФ “Захист”
п/р 2600902202412
код 26347439
Херсонське відділення ЦФ ПАТ„Кредобанк”
МФО 325365
Цільове призначення «Благодійна пожертва на ігровий майданчик для Новокиївського інтернату»

Як завжди, Фонд вчасно та прозоро звітуватиметься перед громадою про витрати благодійних пожертв та тих, хто їх отримав.
Творімо добро разом!

Наші останні новини