НЕБАЙДУЖІ ЛЮДИ, ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ АРИНКУ!

Лис 27, 2012

25 листопада 2012 року в кіно-концертному залі «Ювілейний» клієнти компанії «Бебко Авто» та глядачі концертної програми групи «Никита» мали можливість допомогти Арині Свориній. Фондом «Захист» спільно з організаторами концерту була проведена благодійна акція по збору коштів на лікування маленької Арини Свориної, з якою 8 листопада 2012 року стався нещасний випадок – вона впала з третього поверху у торговому центрі «Адмірал». 

Протягом 1 години маленькі помічниці Ольга і Уляна Кушнір (7 і 11 років) та волонтери Херсонського міського центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Хоптинська Рита і Руссу Тетяна збирали благодійні кошти на лікування Аринки, а ще серед присутніх з аукціону було продано торт. Всього за годину благодійної акції було зібрано 3301 грн. Кошти перераховані на рахунок КП «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» як цільові для спасіння Свориної Арини. 

Нагадуємо, що наразі Арина перебуває у медикаментозній комі у дитячій обласній лікарні, на її підтримку та лікування постійно необхідні кошти.

13 рудня їй виповниться всього три рочки !!!

Якщо ви теж хочете допомогти Аринці, перерахуйте свою благодійну допомогу на рахунок Херсонського обласного благодійного фонду «Захист»:

п/р 2600801202412
код 26347439
Херсонське відділення 
ЦФ ПАТ„Кредобанк”
МФО 325365
Цільове призначення – на лікування Арини Свориної

Фонд звітується перед Вами сканованими документами, які підтвердять цільове використання вашої пожертви (зв’язок за e-mail: polskal@ukr.net)

Лариса Польська

Наші останні новини