Діти – дітям

Гру 29, 2012

Фонд “Захист”, опікуючись херсонським обласним притулком для дітей, вважає за основне не стільки й не тільки матеріальну  допомогу дітям, які потрапили у складні життєві обставини, адже останніми роками мешканцями притулку є у більшості – соціальні сироти, сироти при живих батьках… Цим діткам потрібна психологічна допомога та живе спілкування з “нормальними” дорослими й особливо – з однолітками! 

Тож разом з керівництвом обласного ліцею Херсонської обласної ради (Шуменський мікрорайон) та її учнівським активом було прийнято рішення про проведення акції «Діти дітям». Впродовж двох місяців ліцеїсти збирали іграшки, канцтовари, книжки та одяг для дітей притулку. А 27 грудня учні 10-ІМ та 11-ІМ класів завітали до дітлахів, подарувавши дітям, крім зібраних подарунків, живе активне спілкування, посмішки та шматочок щастя до Нового Року. Ліцеїсти провели майстер-класи з виготовлення поробок, інтерактівні ігри, які розробили самі, різноманітні конкурси.

  IMG_0626

IMG_0587

Зустріч дітей була корисною й для самих ліцеїстів, у яких була нагода задуматися, що у житті може статися будь що, й найцінніше, що має сьогодні кожен з них, – це мама, тато, взагалі – родина! Діти притулку вразили їх сумними очима, навіть за посмішки на обличчі, та найголовнішою й чи не єдиною новорічною мрією – повернутися додому, де нажаль їх не чекають.

Після зустрічі з дітлахами лицеїсти вирішили повертатися сюди ще й ще, щоб кожного разу залишати в серцях покинутих малят частинку свого тепла.

Наші останні новини