Херсонці, разом ми можемо дуже багато!

Гру 23, 2013

DSC_0916

10 днів у грудні тривала в Херсоні міська благодійна акція «Фрукти – до дитячої онкології!». До Дня Святого Миколая фонд збирав фрукти та дитячі соки для маленьких пацієнтів гематологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні та міського і єдиного в Україні центру реабілітації онкохворих дітей, адже солодощами цих діток пригощати не можна, а хотілося, щоб вони теж відчули і свято, і турботу громади. Запрошення фонду громади Херсона «Захист» знайшло відгук в серцях багатьох небайдужих, добрих серцем людей: Г.А.Коротовських, А.В.Беспалько, В.Н.Салміної, Т.А.Михальченко, О.Петренко, А.І.Ротової, А.Г.Лагутіної, Г.В.Ковальова, М.О.Булат, А.В.Гусак, Н.С.Штигар, Л.М.Диба, Н.Ю.Драчук, В.Романій, Г.П.Дрейзер, Г.В.Качура, Юлії Олександрівни (призвище не відоме), сімей Коротовських, Вельдбрехт, Бас, Кожевникових, Василенко, сім’ї  Купріїв з Києва!

Загалом банк фруктів та соків виявився досить солідним: 112 кг. яблук, 40 кг. гранат, 45 кг. цитрусових, 96 пакетів соку!

Одночасно партнери фонду – молодіжний проект «Недитячі забавки», учасники якого – міські молодіжні організації та волонтери факультету фізичного виховання ХДУ (лідер Ольга Кольцова) та колектив обласного художнього музею ім. О.О.Шовкуненка збирали для діток, які лікуються на стаціонарі, м’які та розвиваючі іграшки. Дуже зворушливою була пропозиція від чудових жінок – Тетяни Михальченко та Вікторії Салміної, які виготовили власноруч симпатичні, теплі вітальні листівки з побажаннями: «Нехай твої мрії збуваються, як у казці!»

Тож у день Святого Миколая  кожен з сорока онкохворих малюків прямо у лікарні отримав і смачний вітамінний, і симпатичний подарунок з побажаннями від херсонців: загалом 49 кг. яблук, 15 кг. гранатів, 25 кг. цитрусових 50-ти діткам реабілітаційного центру теж передано 20 кг. яблук, 10 кг. мандарин та 25 кг. гранат. До Херсонського обласного цента реабілітації дітей-інвалідів передано 43 кг. яблук та 10 кг. цитрусових. Загальна сума, на яку херсонці здійснили благодійну допомогу фруктами склала 2504 грн 70 коп.

DSC_0922

Наші останні новини