Свято дитинства на лісовій галявині.

Тра 29, 2014

DSC08310

Саме так вирішили назвати благодійну акцію для дітей  херсонці до 1 червня – Дня захисту дітей. Ініціативу виявила член правління фонду громади «Захист», депутат Херсонської міської ради Еліко Маркелія, а підтримав – новообраний міський голова Володимир Миколаєнко.

Учасниками заходу 29 травня стали вісімдесят дітей – переможців різноманітних олімпіад херсонської школи №12 і дітки з особливими потребами з Херсону та Цюрупинського дитячого будинку-інтернату. Саме вони здійснили подорож до кінного клубу «Grand Prix», що в с. Саги Цюрупинського району – місця просто надзвичайного!

DSC08414 DSC08377 DSC08366 DSC08326

Ви би бачили ці оченята від несподіванок, які їх там очікували: катання на конях, на картингах, по озеру – на човнах, концерт, у якому учасниками були всі – й дітки школи №12, й особливі діти, а ще спільні ігри, танці… Варили на обід шурпу, смажили шашлики, їли до схочу морозива! Цілий день суцільних сюрпризів. Свято вдалося, й організатори задоволені не менше, чим діти.

Можна було б за традицією приїхати до інтернату, привезти солодкі подарунки, часок-другий поспілкуватися с дітками-інвалідами… Та всі, хто долучився до дитячого свята, розуміють, що цього замало, це – вчорашній день, й тому влаштували незабутню для дітей подорож. Фонд «Захист» вдячний в першу чергу Еліко Маркелія та Володимиру Миколаєнко, а ще – директору кінного клубу «Grand Prix» Євгену Рищуку, який особливих дітей прийняв на екскурсію безкоштовно, Сергію Ярцеву, котрий на благодійних засадах вивіз в Саги звукове обладнання та озвучив свято, Віктору Белявському, який надав величезний сучасний автобус, Ірині Зінковій та Дар’ї і Льву Пінтак за фінансову допомогу. До речі родина Пінтак вручила всім особливим діткам ще й подарунки – набори для творчого розвитку. Завдяки послугам, які надані безкоштовно, бюджет свята склав усього 3700,00 грн. СПАСИБІ ВСІМ !  

 

Наші останні новини