Упереджуємо конфлікти серед молоді!

Сер 15, 2014

У зв’язку з нинішнім становищем країни і кожного з її мешканців в Україні та і у нашій області все частіше виникають конфліктні ситуації серед людей будь-якого віку, а особливо молоді. Усвідомлюючи це Фонд прав людини з 2 червня 2014 по 31 жовтня 2014 реалізує програму щодо упередження і вирішенню конфліктів серед молоді. 

Проект називається «Просвітницька Ініціатива для молоді: Схід – Захід за ненасилля, за порозуміння”. Він реалізується в 3-х регіонах країни у містах Херсон, Чернівці, Харків за підтримки Європейського молодіжного фонду Ради Європи. Регіональним партнером та організатором дій проекту став Фонд громади міста Херсона «Захист». Мета самого проекту – об’єднати лідерів молодіжних організацій на Півдні, Сході, Заході України в єдину робочу мережу, з метою виробити і знайти можливі рішення конфліктних ситуацій між молодими людьми, навчити і показати ефективні техніки вирішення конфліктів шляхом переговорів, медіації під час вуличних зіткнень, мирних зібрань.

DSC_2944_(1) -N_peE2mDZo_(1) PKwVffQZISI_(1)

Цільова група – лідери молодіжних організацій, які представляють інтереси свого регіону, журналісти, державні чиновники.

Наразі у м. Каховка проведено регіональний семінар-тренінг “Зроби крок назустріч” та інформаційну кампанію. У серпні буде проведено круглий стіл, а вже у вересні публічні акції та лекції для молоді та студентів. 

Наші останні новини