Допомога солдатам-прикордонникам. НЕОБХІДНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ АПТЕЧКИ!

Сер 20, 2014

Киянин Ш. (просив не озвучувати призвище) передав Фонду “Захист” офіційно благодійну допомогу у вигляді медикаментів з сертифікатами на суму 20 796,35 грн. як цільову для військових підрозділів Державної прикордонної служби України. Ці медикаменти у повному обсязі передані Фондом на баланс медичної частини Херсонського прикордонного загону: крім акта-приймання медичного майна між Фондом та Херсонським прикордонним загоном заключено Договір благодійної пожертви.

Медична частина загону наразі отримала державне фінансування для придбання НЕОБХІДНОЇ на сьогодні кількості медичних препаратів та витратних матеріалів. Є необхідність сформувати індивідуальні аптечки солдата, про що криком кричать наші захисники. Наповнити ці індивідуальні аптечки тепер є чим, але самих сумок не має. Медичній частині нашого прикордонного загону вдалося знайти благодійників для пошиття 300 таких сумок-індивідуальних аптечок солдата, а потреба – більше тисячі! Вартість виготовлення таких сумок в Херсоні (де вже замовлено 300 шт) – 27 грн.
ФОНД ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ХЕРСОНЦІВ з проханням надати цільову фінансову допомогу на пошив таких сумок.
Пожертву можна зробити на рахунок фонду:

отримувач: ХОБФ “Захист”
р\р 2600801699786
код 26347439
ХФ АТ “Укрексімбанк” м.Херсона
МФО 352639

призначення платежу: безповоротня благодійна допомога на пошив індивідуальних аптечок солдата

Сьогодні фонд отримав 500 грн від приватного підприємця з Цюрупинську Сергія Молодецького та має залишок з останніх закупівель для солдат 150 грн. Тож початок є. Приєднуйтеся!

 

Наші останні новини