ХЕРСОНЦІ РОБИЛИ ПАТРІОТИЧНІ ФОТО НА ДОПОМОГУ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

Сер 23, 2014

22 серпня у ТРЦ “Фабрика” вже вдруге в Херсоні проведено акцію “Фото на допомогу”. Херсонці масово виявляли свою любов до України, роблячи патріотичні фото та здійснюючи благодійні пожертви на допомогу нашим захисникам. Представники фотоклубу “Свіжий погляд” та херсонські фотографи, справжні майстри своєї справи, Андрющенко Олександр, Голинкевич Ігор, Загорулько Євген, Захарчук Віталій, Корняков Олександр, Максимов Денис, Остроус Стас, Харченко Юрій подарували землякам незабутні фото.

Автором акції є журналістка ХОДТК Скіфія Анастасія Савченко. Ідею підтримав фонд громади Херсона «Захист», який вирішив всі організаційні питання. Але втілення ідеї було би не можливим без допомоги активних людей, які вклали в проведення акції свою енергію, партіотичний настрій, свій волонтерський труд – Еліко Маркелія, Ханікова Катерина, Костенко Сергій, Васил’єва Марина, Хоролець Ганна та козаки – Карпенко Олександр та Лопушинський Андрій. 

Завдяки роботі фотографів, волонтерів та допомозі небайдужих херсонців вдалось зібрати 6756 грн. Їх планується вкласти у придбання тепловізора для українських військових, які стоять на кордоні з Автономною республікою Крим. 

До відома учасників акції: фотографії (по мірі надходження від фотографів) будуть розміщуватися у соціальних мережах та посиланнями на сайті благодійного фонду «Захист»  www.zahyst.ks.ua

Наші останні новини