Дитячий рух «Діти – дітям» народився з 2-х телефонних дзвінків.

Вер 5, 2014

Все почалось зі звичайного шкільного хлопчачого костюмчика, який одна з херсонських родин хотіла передати дитинці з переселенців. Член фонду «Захист», до якої вчора звернулись з проханням допомогти знайти таку дитину, зателефонувала колегам херсонської школи №44, де наразі почали навчальний рік до 20 дітей з переселенських родин . І один костюмчик виріс в величезні пакунки з дитячим одягом, які назбирали учні школи для допомоги таким діткам. Сьогодні активісти Фонду вже вранці формували вантаж.

Тут було усе: один хлопчик віддав половину своїх улюблених краваток, принесли рюкзачки, теплі речі, навіть дещо для немовлят. Зворушливо, що серед речей діти вкладали записки у формі сердець з теплими зверненнями, з побажаннями добра та миру. Важко було стримувати емоції, це не могло не розчулити б навіть скептиків. 

Вразили маштаби акції. Тільки уявіть – за один вечір два телефонних дзвінки вилились у цілий дитячий рух, який, за бажанням учнів школи №44, на цьому не завершиться.

Сьогодні ж дитячі посилки поїдуть до Скадовська, де цей навчальний рік до школи пішло більш як п’ятдесят дітей з районів зони АТО. Навіть доставка цього досить немаленького вантажу вирішилася враз – підключився Скадовський благодійний фонд «Разом” (керівник Артем Гришко), який наразі займається проблемами переселенців, тому і доставить, і передасть дитячу поміч в Скадовську за призначенням.

Наші останні новини