АНГЕЛИКИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

Вер 15, 2014

Сьогодні в Херсоні в обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б.Лавреньова відбувся перший майстер-клас за ініціативою, яка народилася в Західній Україні – “З Україною у серці творимо дива!”. Учениці 6-А класу (класний керівник О.А.Книга) школи №54, що у Шуменському мікрорайоні, виготовляли оберіги- ангеликів та докладали до них листи нашим воїнам-захисникам.

Ці дитячі лялькові оберіги полетять до них разом з допомогою, яку придбає Фонд громади Херсона “Захист” на благодійні пожертви херсонців, зібрані під час проведення 17 вересня на ХОДТРК “Скіфія” телемарафону “Ми є народ, якого не здолати!”. Відома херсонська майстриня Irina Sergeyeva Ірина Сергеєва не тільки навчила дівчаток, але й доклала до цього чимало душевного тепла. Дівчата робили ангеликів не руками – серцем! Одна з них сказала: “Я хочу, щоб воїн відчув, що ми думаємо про них, всією душею чекаємо на їх повернення з перемогою! Ми готові тепер навчити учнів інших класів нашої школи робити такі оберіги, щоб їх отримало якомога більше наших захистників!”. 

SAM_0080 SAM_0091

Фонд “Захист” дякує за добре починання та можливість справжнього патріотичного виховання школярів члену фонда “Захист” Ірині Сергеєвій, педагогам школи №54 та колективу обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.Лавреньова!

Наші останні новини