Фонд “Захист” звітував перед громадою.

Бер 8, 2015

23 лютого на відкритих для громади зборах Фонд громади Херсона “Захист” звітував за результати роботи у 2014 році та презентував Стратегічний план на період до 2017 року. Інтерес до зібрання Фонду виявили громадські діячі, представники неформальних об’єднань та волонтерських груп, активні містяни, журналісти та небайдужі люди, які не просто мріють про позитивні зміни, але готові до них долучитися! Вони дали високу оцінку діяльності Фонд у та висловлювалися на підтримку його планів. 

Плани Фонду амбітні, втім здіснені! Попереду – телерадіомарафон “Україна – понад усе”; підведення підсумків та церемонія нагородження переможців конкурсу “Херсонщина благодійна”; встановлення автоматичного пандусу (підйомника) в херсонському театрі для людей з инвалідністю, вимушених пересуватися на колясках; проведення конкурсу міні-гранітів на реалізацію місцевих ініціатив; Школа організаційного розвитку для молодих громадських організацій, Форум волонтерів, надання грантів неурядовим організаціям за підтримки Комісії Євросоюзу та багато-багато іншого! А насамперед – розвиток цивілізованої прозорої та підзвітної благодійності у нашій громаді!

Сповідуючи принципи прозорості та підзвітності, Фонд громади оприлюднив звіт за 2014 рік в газеті “В гору” за 19 лютого (вкладиш на 4 полоси). Зі  звітом за 2014 рік та Стратегією до 2017 року можна ознайомитися на сайті Фонду 

Наші останні новини