“Сонячним” діткам до Дня захисту дітей.

Чер 3, 2015

2 червня Фонд громади Херсона “Захист” завершив проект “Я – дитина! Я – не синдром Дауна”, передавши громадській організації “Сонячні діти Херсонщини” комплекс модулів для реабілітаційної кімнати. Цю кімнату створено на базі Центру раннього розвитку “Азбука”, за що ми сердечно дякуємо Наталі Осиповій, яка не просто благодійно надала приміщення для занять з такими особливими маленькими дітками, але й сама як фахівець проводить з ними реабілітаційні заняття та ігри для розвитку!

Щиро дякуємо всім 48 благодійникам, які внесли свою посильну фінансову підтримку для здійснення мрії мам “сонячних” діток. Допомога була різна, навіть 1 грівня була дуже цінною! Особлива подяка невідомому благодійнику, котрий останнім одноразово зробив внесок суми , якої не вистачало – 23 355 гривень!

Тож проект завершено – на загальну суму,яку ми з вами зібрали на Українській біржі благодійності https://ubb.org.ua/uk/project/1363/ , а саме 27490 грн. Фонд замовив виготовлення ігрових та розвиваючих модулів, у тому числі – сенсорних та передав їх 2 червня 2015 р. на баланс громадській організації “Сонячні діти Херсонщини”. Дякуємо команді Української біржі благодійності, завдяки підтримці якої ми з вами зробили ще одну добру справу.

Проект завершено, але сьогодні ми побачили, що не вистачає сенсорної пісочниці (вартість приблизно 3-4 тисячи грн) та конче потрібен на наше спекотне літо в цю кімнату кондиціонер. Тож продовжуємо проект, до якого ви можете долучитися, зробивши свій благодійний внесок у скриньку Фонду “Захист” у будь-якому супермаркеті “Фреш” в Херсоні!

Наші останні новини