Оголошення

Сер 20, 2015

Благодійна організація «Фонд громади міста Херсон «Захист» (далі – Фонд) оголошує конкурс на організацію проведення тренінгів для субгрантерів у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» (далі – Проект), що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу (реєстраційна картка проекту міжнародної технічної допомоги №3219, дата державної реєстрації – 22.04.2015). Загальноукраїнське адміністрування здійснює ГО «Центр «Жіночі перспективи», у Херсонській області – БО «Фонд громади міста Херсон «Захист».

Загальна мета проекту: залучити представників громадянського суспільства, особливо із сільських та віддалених регіонів, в здійсненні демократичних процесів в Україні.

Загальна кількість тренінгів – 24. Вони проводитимуться у м.Херсоні щомісяця протягом двох років реалізації Проекту, починаючи з вересня 2015 року. Їх учасниками стануть представники організацій громадянського суспільства (далі – ОГС), які отримають фінансову підтримку для реалізації власних проектів за підсумками конкурсу малих грантів для ОГС та громадських ініціативних груп Херсонської області.

Тренінги мають на меті забезпечення організаційного розвитку ОГС, ефективного використання грантових коштів та стосуватимуться відповідних тем.

Мета тендеру – вибір постачальника послуг з організації та проведення вищезазначених тренінгів.

Учасники тендеру: фізичні особи-підприємці, які мають успішний досвід організації відповідних заходів, офіційно зареєстровані, згідно з видами економічної діяльності, визначеними їх реєстраційними документами, можуть надавати запитувані послуги, діють на території України, не є платниками ПДВ.

Учасники тендеру повинні надати тендерну пропозицію за встановленою формою (додаток 1), а також наступні документи:

  1. Витяг або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
  2. Витяг з реєстру платників єдиного податку.
  3. Лист зацікавленості (із зазначенням контактів учасника тендеру).

У рамках тендеру буде підтримано одну тендерну пропозицію, що відповідає технічному завданню (додаток 2) та є оптимальною з огляду на якість і вартість запропонованих послуг.

Переможець тендеру буде зобов’язаний надавати Фонду фінансові звіти (копії первинної документації) за результатами організації кожного тренінгу.

Надання послуг здійснюється на договірних засадах. Оплата послуг – у безготівковий формі по факту наданих послуг після затвердження акту про надання послуг.

Останній термін подання тендерних пропозицій – 06 вересня 2015 року.

Про результати тендеру його учасникам буде повідомлено 14 вересня 2015 року.

Тендерні пропозиції надсилати електронною поштою на адресу: nudgadaria@gmail.com, вказавши у темі листа «Тендер тренінги», або надавати в друкованому вигляді в офіс «Фонд громади міста Херсон «Захист» (м.Херсон, вул. Комунарів, 20).

Контактна особа:

Нудьга Дар’я (nudgadaria@gmail.com, м.т.: 0954048289), координатор суб-грантової програми.

Наші останні новини