Річний звіт Фонду громади міста Херсон “Захист” за 2015 рік

Січ 26, 2016

Фонд прагне стати тим інструментом громади, який здатний об’єднувати її задля вирішення проблем, які підіймають самі херсонці. Не зважаючи на спад благодійності у цьому році в цілому в країні, який є об’єктивним в першу чергу з причин економічного стану українців, нам вдалося здійснити досить резонансні проекти, котрі стали можливими тільки завдяки підтримці херсонців. Це є підтвердженням довіри до Фонду, яку ми дуже цінуємо. Ми намагалися бути максимально відкритими , постійно звітуючи у ЗМІ, соціальних мережах та на своєму сайті за всі благодійні пожертви, які від вас, херсонці, надходили. Дуже пишаємося тим, що у 2015 році наш Фонд став одним з переможців Національного конкурсу річних звітів громадських організацій -2014, що є дуже високим визнанням нашої прозорої діяльності, нашого професіоналізму.
2015 рік став роком нашого інституційного розвитку, розвитку потенціалу нашого Фонду. Ми чітко усвідомлюємо, що тільки вірно організована робота з демократичним підходом до прийняття рішень, прозорість у благодійній діяльності, підзвітність та публічність приведуть нас до справжнього сприйняття громадою, до її дієвої підтримки та головне – довіри. Над цим цілеспрямовано й працюємо.
Попереду – нові плани, нові благодійні проекти та акції, більшість з яких – це ваші ініціативи, адже наш девіз – ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ГРОМАДИ ТА РАЗОМ З ГРОМАДОЮ!

Лариса Польська,
голова Правління

Наші останні новини