Тренінг з інформаційно-психологічної безпеки.

Січ 28, 2016

27 січня 25 студенів факультету психології, історії та соціології Херсонського державного університету стали учасниками семінару-тренінгу «Інформаційно-психологічна безпека у соціальних Інтернет-мережах», організованому Фондом громади міста Херсон «Захист» у рамках проекту «Молодь, не дай собою маніпулювати!». Тренером виступив блогер, засновник і керівник Першої Херсонської Медіашколи Андрій Жнивін.

За допомогою насиченої роботи в групах, активного діалогу та обміну думками учасники заходу розглянули загрози інформаційного та психологічного характеру, які виникають через розповсюдження у соціальних мережах фейкових, зманіпульованих, упереджених повідомлень; опрацювали механізми виявлення такої інформації та мінімізації її негативних наслідків.

12606875_1023030804424308_700673435_n

Студенти отримали не тільки теоретичні знання, а на конкретних прикладах повідомлень у соціальних мережах і медіа змогли наочно пересвідчитися у важливості критичного сприйняття та аналізу інформації.

Проект «Молодь, не дай собою маніпулювати!» впроваджується Фондом громади міста Херсон «Захист» у рамках проекту «Українська миротворча школа» за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Наші останні новини