Тренінг “Локальний фандрейзінг”

Бер 2, 2016

У перший день весни Фонд громади Херсона «Захист» навчав шістнадцять представників громадських об’єднань області на тренінгу «Локальний фандрейзинг».

Тренерка, а нею була фаховий, з великим власним досвідом фандрейзер – голова правління Фонду громади Херсона «Захист» Лариса Польська, довела , що фандейзінг – це й наука, якою треба оволодівати, й мистецтво, якому треба вчитися. Вона поділилася багатим досвідом ефективного пошуку і залучення ресурсів для реалізації соціально важливих ініціатив, акцентувавши увагу на необхідності забезпечення прозорості та публічності у цьому процесі.

Учасники навчального заходу у цікавій ігровій формі шукали місцеві джерела ресурсів, пробували переконати “донора” у необхідності його підтримки своїх проектів, вчилися анонсувати свої фандрейзінгові акції та звітуватися за них. Вони оволодівали необхідним інструментарієм та практичними навичками, які допоможуть успішно впроваджувати власні проекти і вирішувати актуальні проблеми громад.

Тренінг відбувся у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу. У Херсонській області проект адмініструє Фонд громади міста Херсон «Захист».

Наші останні новини