Завершився дводенний тренінг «Фінансовий менеджмент для неурядових організацій»

Тра 18, 2016

18 травня у Херсоні завершився дводенний тренінг «Фінансовий менеджмент для неурядових організацій», проведений Фондом громади міста Херсон «Захист» у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Цього дня 18 активістів громадських об’єднань Херсонщини ознайомилися з особливостями відображення операцій неурядових організацій в управлінському, бухгалтерському, податковому обліку та звітній документації; вивчили «золоті» правила складання бюджетів.
Досвідчена тренерка Юлія Кірсанова (м.Київ) запропонувала учасникам навчання насичену практичну програму, під час якої представники громадськості намагалися скласти «ідеальну модель бюджету», тобто таку, яка найбільше відповідає змісту та плану-графіку проекту.
Отриманні активістами знання і навички стануть у пригоді для підвищення результативності їх діяльності, допоможуть неурядовим організаціям більш ефективно здійснювати управління фінансами, раціонально використовувати ресурси для впровадження у життя важливих для громади соціальних ініціатив.

Наші останні новини