Історія успіху від громадської організації «Освітня ініціатива» села Музиківка Білозерського району.

Тра 23, 2016

Історія успіху від громадської організації «Освітня ініціатива» села Музиківка Білозерського району. Вона також стала субгрантером Фонду громади міста Херсон “Захист” за проектом “Українська регіональна платформа громадських ініціатив” і за фінансової підтримки Європейського Союзу змогла втілити у життя власний проект «Мої права – моя гідність!», спрямований на підвищення обізнаності учнівської молоді, громади в цілому в сфері прав людини.

Коротко про враження від проекту «Мої права – моя гідність!»

Кажуть, є така закономірність – якщо людина викладається на 100% то вона отримує результат на 120%. За наполегливість і старання приходять додаткові бонуси. Ми переконалися у справедливості цього закону під час роботи над проектом «Мої права – моя гідність!». Його результати неможливо виміряти чи підрахувати, але ми бачимо велику користь від проведеної роботи. Завдяки діяльності громадської організації в нашій школі та громаді зовсім по іншому зазвучало питання прав людини, тепер воно обговорюється на рівні цінності, яку треба відстоювати. Та й взагалі, воно обговорюється! Також непомітно провелася робота з профілактики правопорушень серед учнів, їх вразили зустрічі з представниками правоохоронних органів, суду, прокуратури. Зовсім не було на меті займатися профорієнтацією, але учасники проекту стверджують, що «розгледіли» для себе деякі професії. А скільки нових знайомств, партнерів, благодійників, симпатиків ми знайшли! На хвилі цього проекту відбувся значний організаційний розвиток «Освітньої ініціативи», нам готові допомагати, підтримувати наші ініціативи та сприяти накопиченню матеріальної бази для подальшої праці.
Оскільки ми не тільки громадські активісти, а ще й вчителі, помічаємо у своїх вихованців зміни, чуємо їх відгуки про нашу роботу. І після кожного заходу діти питали «Ще буде?». Мабуть, це і є їх оцінка.
Дякуємо за можливість втілити проект «Мої права – моя гідність!» у життя, готові.

Наші останні новини