НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ НА ПРОВОКАЦІЮ! ХЕРСОН – ЦЕ УКРАЇНА!

Тра 23, 2016

НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ НА ПРОВОКАЦІЮ! ХЕРСОН – ЦЕ УКРАЇНА!

Друзі херсонці! Останніми днями в Інтернеті з’явилися повідомлення про намір головного ДНРівця Захарченка провести «пряму лінію» з жителями Херсонської області, які, мовляв, через кілька сайтів сепаратистів зможуть задати йому запитання та отримати на них публічні відповіді.
Переконані, що переважна більшість наших земляків з іронією сприймають такі потуги ДНРівської верхівки продемонструвати вплив на херсонців, показати, що Херсон є часткою «Новоросії».
Згадуючи псевдореферендуми у Криму, в Донецькій і Луганській областях, ми вже зараз можемо чітко уявити ті запитання, які НАЧЕБТО надійдуть від мешканців нашої області, і відповіді на них.
Закликаємо земляків ігнорувати так звану «пряму лінію», а тим же, хто серйозно ставиться до такого роду інформаційних вкидань сепаратистів і з нетерпінням чекає на «визволення» Херсонської області від «бандерівців», радимо добре пам’ятати про кримінальну відповідальність за антиукраїнські дії.
Також звертаємося до влади та правоохоронних органів із закликом вжити усіх необхідних заходів для протидії подібним спробам дестабілізувати ситуацію у Херсонській області.

Херсонщина – це Україна!

Наші останні новини