Завершено збір благодійної допомоги пацієнтам херсонського хоспісу!

Тра 23, 2016

З 22 лютого 2016 року Фонд громади Херсона “Захист” займався залученням благодійної допомоги єдиному на півдні України хоспісу за проектом “Допомогти тим, хто піде раніше за нас”! (https://ubb.org.ua/uk/project/2015/). Вкрай необхідним було замінити 70% ліжок для тяжко хворих людей та концентратор кисню. За цей час відгукнулося 160 доброчинців, які надали свою допомогу онлайн через сайт Української біржі благодійності на загальну суму 54698 гривень. Дякуємо вам усім, небайдужі люди!

Особливі слова подяки – Херсонському облрембудтресту (генеральний директор Ігор Бергарт) – 10 000 грн., родині Херувімових – 6 000 грн., Тетяні (TetianaF) – 2 000 грн., Ігорю Пащенко – 1 250 грн.,Наталі Яценко , Алєксу , Марині, Swe та трьом аноніммним благодійникам за допомогу у 1 000 грн.!

Втім загальний бюджет проекту склав не 54 698 гривень, а 130 116 гривень, 75 400 грн. з яких як цільову благодійну пожертву на рахунок Фонду перерахували підприємства херсонської мережі ТМ ANSERGLOB (виробництво будівельних сумішей) – керівник Ольга Загребельна. Зовсім не випадково саме цьому представнику середнього бізнесу України було вручено диплом лауреата цьогорічного Національного конкурсу “Благодійна Україна”!

Отак всі разом ми змогли покращити умови перебування невиліковно хворих старненьких у хоспісі. Допомогу здійснювали поступово , по мірі збору коштів. Як це відбувалося? Перегляньте ТВ- сюжети –https://www.youtube.com/watch?v=Liuahh55MWs таhttps://www.youtube.com/watch?v=kHAVpvoKllo

Наразі Фонд займається замовленнями на виготовлення 14-ти ліжок та придбанням 4-х протипролежневих та 14-ти ортопедичних матраців. Після їх передачі хоспісу ОБОВ’ЯЗКОВО всіх доброчинців та тих херсонців, хто цікавиться нашими справами, проінформуємо!

Наші останні новини