ГО «Сонячні діти Херсонщини» презентує діяльність та план дій організації педагогам з районів та міст області

Чер 9, 2016

Чергова історія успіху від організацій-субгрантерів Фонду громади міста Херсон “Захист” за проектом “Українська регіональна платформа громадських ініціатив”, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Цього разу знайомимося з діяльністю Херсонської обласної організації підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини», яка об’єднала енергійних, активних, небайдужих людей.

ГО «Сонячні діти Херсонщини» презентує діяльність та план дій організації педагогам з районів та міст області

Після проведення круглого столу 16 вересня 2015 року в рамках проекту «Школа обізнаності «Особливі діти – звичайні можливості» представники комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради запросили ГО «Сонячні діти Херсонщини» для презентації своєї діяльності.

Тож 22 вересня 2015 року активісти організації завітали до академії, де зустрілись із спеціалістами, які працюють з дітьми з синдромом Дауна в районах та містах області. Під час заходу учасників поінформовано про синдром Дауна, презентовано діяльність ГО «Сонячні діти Херсонщини» та запрошено фахівці для участі у семінарах та тренінгах, які передбачені проектом «Школа обізнаності «Особливі діти – звичайні можливості» (у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив»). У заході взяли участь 30 спеціалістів, яким були роздані тематичні інформаційні листівки.

 

Наші останні новини