На Херсонщині розпочалась робота над розробкою регіональної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства

Лип 8, 2016

Вчора, 7 липня, відбулось перше засідання новоствореної координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства при обласній державній адміністрації під головуванням очільника області Андрія Гордєєва.Засідання розпочалось з презентації Національної Стратегії розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки.Презентацію провела голова благодійної організації «Фонд громади міста Херсон «Захист»  Лариса Польська.

IMG_2213

Протягом липня-серпня координаційна рада буде працювати над розробкою регіональної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 – 2020 роки.

Як зазначила Лариса Польська: «Завданням координаційної ради буде здійснення моніторингу і контролю за виконанням програми».

Про попередні дослідження щодо стану розвитку інститутів громадянського суспільства в області розповів Дементій Бєлий, голова Херсонської обласної організації Комітету виборців України: «Для реалізації програми та плідної співпраці потрібно формувати суспільну активність громадян, залучаючи їх до обговорення та діалогу з владою».

IMG_2211

Керівник області Андрій Гордєєв зазначив, що поділяє думку спікерів, щодо важливості співпраці влада-громада: «Тільки при умові довіри громади до влади та співпраці, ми пліч-о-пліч зробимо більше для Херсонщини та України в цілому»

Джерело – Офіційний сайт ХОДА

Наші останні новини