Стартувала реалізація громадських ініціатив.

Лют 14, 2017

1 лютого 2017 р. фондом громади міста Херсон «Захист» проведено вступний тренінг для організацій-грантерів, які нещодавно стали переможцями Другого конкурсу малих грантів, реалізованого у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

16 учасників заходу представляли громадські організації та ініціативні групи з Бериславського, Нововоронцовського, Чаплинського районів, міст Херсон і Каховка.

Тренер, а ним був експерт Фонду «Захист» Максим Єлігулашвілі, у діалоговій, інтерактивній формі ознайомив присутніх з етапами проекту, його життєвим циклом, інструментами моніторингу та оцінюванням результативності, а також – з основами проектної звітності.

До учасників заходу також звернулася голова правління Фонду «Захист» Лариса Польська, яка побажала успішної реалізації їх соціально важливих проектів. Вона наголосила, що місія Фонду полягає у згуртуванні громади задля позитивних змін, що неможливо без формування активного та відповідального громадянського суспільства. «Саме тому, – запевнила Лариса Польська, – Фонд і надалі підтримуватиме громадські ініціативи, допомагатиме їх втіленню у життя, сприятиме інституційному та організаційному розвитку об’єднань громадян».

Наприкінці тренінгу були підписані договори між Фондом «Захист» та його новими грантерами, що дало старт реалізації їх проектів.

Наші останні новини