Річний звіт Фонду громади міста Херсон “Захист” за 2016 рік

Лют 26, 2017

Рік був досить непростим для нашої країни, Херсонщини, для кожної родини, для кожного з нас.

Втім, ми з вами, херсонці, змогли здійснити чимало добрих справ у своїй громаді. Все більше містян долучаються до вирішення проблем гуртом через фонд “Захист”, розуміючи, що він не має впливу жодної з політичних партій або якогось окремого політика чи бізнесмена. Фонд чітко дотримується своїх принципів – публічність, прозорість, підзвітність. Саме це є запорукою найціннішого нашого здобутку – вашої довіри. Дякуємо вам!

Фонд цілеспрямовано працює над своєю організаційною спроможністю, чому є підтвердження експертів Програми розвитку ООН в Україні, які здійснили у цьому році зовнішнє оцінювання організаційного розвитку Фонду у порівнянні з 2013 роком. За багатьма показниками Фонд має за ці роки прогрес, піднявшись з помірного рівня розвитку до високого.

Підтвердженням того, що найголовнішими принципами Фонду є прозорість та підзвітність, стала його участь у 2016 році у Національному рейтингу благодійників.

З майже п’ятнадцяти тисяч благодійних організацій, зареєстрованих в Україні, усього 74 продемонстрували, що не приховують своїх звітів, у тому числі й податкових, та надали їх Українському форуму благодійників для проведення Національного рейтингу. Серед цих небагатьох – і наш фонд, Фонд громади Херсона “Захист”. Український форум благодійників з однією з найбільших у світі міжнародних компаній, що надають аудиторські послуги, – EY (раніше – Ernst&Young) в Україні проаналізували веб-ресурси цих 74 благодійних організацій і визначили переможців рейтингу сайтів. Сайт нашого Фонду  увійшов у ТОП-10 найпрозоріших сайтів благодійних організацій України.

Попереду – нові добрі справи разом з вами, херсонці, й копітка робота команди Фонду над власною спроможністю, адже досконалості немає меж.
ЄДНАЙМОСЯ!

Голова правління

Лариса Польська

 

Наші останні новини