Благодійний концерт “Хочу жити!”

Кві 12, 2017

Передвеликодні благодійні концерти Почесного громадянина Херсона, Заслуженого артиста України, композитора Олександра Гоноболіна та камерного оркестру Миколаївської філармонії ARS NOVA стали справжнью подією у культурному житті міста!

10 квітня відбулося два надзвичайно емоціональних виступи музикантів – у Херсонській академії безперервної освіти та музичному училищі. У першому відділенні звучали твори класиків, а у другому – нові твори Олександра Гоноболіна. Херсонці тепло зустрічали кожний номер програми бурхливими оплесками та у вечорі не відпускали музикантів більш як дві години. Емоційна атмосфера “живого” сприйняття музики, за відгуками завсідників таких концертів , була такою високою, якою не була багато інших концертів.

Метою цих доброчинних дійств, ініціатором яких був маестро Гоноболін, був збір благодійної допомоги в рамках оголошеної Фондом громади Херсона “Захист” міської акції “Хочу жити!” на оновлення медичної апаратури у пологовому відділенні обласної клінічної лікарні задля спасіння передчасно народжених малюків та новонароджених із загрозою для життя.

Результат перевершив очікування – маємо від проведених концертів 16 940 грн., на які найближчим часом буде придбане необхідне обладнання та передано до лікарні. Раді вам, херсонці, повідомити , що цю суму буде додано до 46 тисяч грн., які на спасіння малюків передав до нашого Фонду напередодні концертів доброчинець, який забажав залишитися невідомим.

Тож слідкуйте за нашими новинами , медичне обладнання вже замовляємо! Дякуємо усім, хто придбав благодійний квиток, або долучився до організації концерту. Добро повернеться до вас сторицею!

Наші останні новини