Запрошуємо активістів взяти участь у тренінгу щодо менеджменту проектів

Тра 3, 2017

Фонд громади міста Херсон «Захист» запрошує громадських активістів з Херсонської області взяти участь у тренінгу «Менеджмент проектів для організацій громадянського суспільства», який відбудеться у Херсоні 10 – 11 травня 2017 року.

Його проведе досвідчена тренерка, виконавча директорка громадської організації «Громадський центр «Нова генерація» Оксана Глєбушкіна.

Учасники навчального заходу дізнаються про основні етапи проекту, його життєвий цикл, рівні активності; ознайомляться з основами управління проектними ризиками; отримають практичні навички застосування інструментів моніторингу та оцінювання результативності.

Для участі у тренінгу необхідно до 7 травня 2017 року (до 12.00) заповнити онлайн-форму за посиланням https://goo.gl/forms/9r4m498XVkVp2Yur1

Участь у навчальному заходу є безкоштовною.

Місце і час проведення тренінгу, його програма будуть додатково повідомлені активістам, кандидатури яких будуть відібрані для участі у тренінгу. Обов’язковою вимогою є навчання протягом обох днів.

Учасники забезпечуватимуться харчуванням, жителям інших населених пунктів Херсонської області будуть компенсовані транспортні витрати за наявності оригіналів квитків. Проживання не забезпечується.

Контактна особа – Костянтин, тел.: 050 399 77 09.

 

Тренінг відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив». У Херсонській області проект реалізує БО «Фонд громади міста Херсон «Захист». Загальноукраїнське адміністрування здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи» (м.Львів) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Наші останні новини