Активісти Херсонщини навчалися менеджменту проектів.

Тра 12, 2017

У Херсоні пройшов дводенний тренінг «Менеджмент проектів для організацій громадянського суспільства».

Його учасниками стали 17 активістів з обласного центру, Білозерського, Голопристаньского, Олешківського та Чаплинського районів, насамперед, представники організацій-переможців другого конкурсу малих грантів за проектом «Українська регіональна платформа громадських ініціатив».

Навчальний захід провела досвідчена тренерка, виконавча директорка громадської організації «Громадський центр «Нова генерація» Оксана Глєбушкіна.
У діалоговій, інтерактивній формі учасники тренінгу ознайомилися з основними етапами проекту, його життєвим циклом, рівнями активності; отримали практичні навички застосування інструментів моніторингу та оцінювання результативності.


У своїх відгуках вони висловили бажання і в подальшому брати участь у подібних навчаннях, відзначили їх особливу важливість для молодих, недосвідчених організацій.

Тренінг відбувся в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. У Херсонській області проект виконує БО «Фонд громади міста Херсон «Захист». Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи».

Наші останні новини