ФОТОАКЦІЯ “ХЕРСОН- ЦЕ УКРАЇНА!”

Тра 12, 2017

Фонд громади Херсона “Захист” розпочинає унікальну МІЖНАРОДНУ благодійну акцію “Херсон – це Україна!”. Ми пропонуємо українцям за кордоном (в першу чергу – херсонцям) придбати у нас річний календар “Херсон – це Україна!”, відправивши благодійний внесок у сумі від 50 евро (за бажанням – більше). Ми відсилаємо за вказаною адресою календар. Після отримання його благодійник фотографується з ним на фоні знакового місця (архітектурна пам’ятка, водоспад, фонтан…) й висилає нам фото. Ми створюємо альбом, а благодійні кошти, які надійдуть від цієї акції, підуть на придбання слухових апаратів для дітей-сиріт (список діточок вже маємо – вони в Херсоні навчаються у спеціалізованому інтернаті для дітей з вадами слуху).

Відправити благодійну допомогу дуже легко – за допомогою кнопки “пожертвувати” на нашому сайті http://zahyst.ks.ua/
Система LIQPAY автоматично конвертує валюту й зараховує суму у гривні на рахунку Фонду.

Дякуємо доброчинцям, які вже відгукнулися!!!

Публікуємо “першу ластівку” з Відня! ))) Саме після фото пані Ірини народилася ця ідея!

У вас, друзі з фейсбук, є рідні та приятелі – за кордоном? Долучайте їх! Ми знаходимося на новому українському кордоні – кордоні з анексованим Кримом. Й нехай весь світ знає, що Херсон – це Україна!

Якщо у вас виникло БАЖАННЯ просто допомогти – скористуйтеся можливістю онлайн пожертви: кнопка “пожертвувати” – на цьому сайті. Щоб ви розуміли – слуховий дитячий апарат на два вушка (в залежности від моделі) коштує від 26 до 36 тисяч грн!!! Їх треба сім. Тож треба зібрати більш як 200 тисяч грн! Але ми це зробимо, щоб дітки-сироти нарешті почули спів пташок, шум річки… голос людини!!!

Наші останні новини