Цікава історія з дивовижним результатом!

Сер 23, 2017

До Дня незалежності нашої країни правління Фонду громади Херсона “Захист” вирішило надрукувати для домівок та офісів херсонських патріотів великий настінний календар на 2018 рік “Молюсь за тебе, Україно!”. Він готовий і буде під час святкувань на пл.Сободи 23 та 24 серпня реалізовуватися у благодійних цілях – на придбання слухових апаратів двом глухим хлопчикам. Підтримайте Дениску та Данилка, придбавши собі патріотичний календар!


Тоді ж, під час обговорення активом календаря, тема стала обростати ідеями. Член правління Фонду, Заслужений артист України, Почесний громадянин Херсона, композитор Олександр Гоноболін виявив бажання написати пісню “Молюсь за тебе, Україно!”.

Народження пісні – складний процес: творіння музики, пошук поета –автора слів, пошук вирогідного виконавця… Ми усіх знайшли! Слова пісні написав херсонець Олександр Сердюк, за що красно йому дякуємо! А виконавицею ми вибрали Лізу Волощенко, й це було за тиждень до того, як талановита дівчинка стала володаркою Гран-прі на цьогорічному фестивалі “Чорноморські ігри”!

Другим не менш нелегким етапом створення пісні був пошук оранжувальника та студії й професіонала запису фонограми. Дякуємо за створення надзвичайно чудової оранжировки Олександра Матвєєва й за здійснення запису пісні -Володимира Манякіна!!! Особливі слова подяки Любові Фогель – викладачу та наставнику Лізи Волощенко!


Тож на День незалежності України, 24 серпня, відбудеться прем’єра пісні “Молюсь за тебе, Україно!”, яка народилася за сприяння Фонду громади Херсона “Захист” саме до свята держави. Композитор – Олександр Гоноболін, автор слів – Олександр Сердюк, а отримала від авторів такий безцінний подарунок й вперше виконає пісню “Молюсь за тебе, Україно!” володарка Гран-прі цьогорічного фестівалю “Чорноморські ігри” Ліза Волощенко 24 серпня на великому святковому концерті на площі Свободи, на трьох телеканалах Херсонщини та обласному радіо.

Наші останні новини